Korisi on tyhjä.

Tuotehaku

Tuoteryhmät

Suomen Verkkomaksut

Kotiteatteri

Hanki laadukas kotiteatteri

- helposti ja lompakolle sopivasti!

Kuva kotiteatterista

Kotiteatteri -sanan käsitetään usein tarkoittavan esim. pelkkää soittimella varustettua 5.1 -kaiutinjärjestelmää. Todellisuudessa nämä ovat pelkkiä markettien markkinointikikkoja; kotiteatteri tarkoittaa paljon muutakin. Se on kotona oleva tila tai huone, jonka kuva- ja äänimaailma on mahdollisimman elokuvateatterimainen.
Linkki: Lisää tietoa kotiteattereista (Wikipedia)

Meiltä saat kaiken kotiteatteriisi - ilmainen suunnittelupalvelu!

Valkokangasnet Oy on erikoistunut kotiteatterilaitteiden ja -tarvikkeiden myyntiin. Emme myy huonosti kestävää ja huonolta näyttävää/kuulostavaa marketlaatua, vaan laitteidemme taso alkaa hyvästä ja jatkuu erinomaiseen. Vaikka laatu onkin korkeaa, niin kotiteatterilaitteidemme hinta ei kuitenkaan juurikaan poikkea marketlaatuisista, sillä myymme alan laitteita erittäin paljon ja siten olemme saaneet hintatason hurjan edulliseksi.

Taulutelevisioita emme myy, sillä mielestämme ne eivät tarjoa kotiteatteri -sanan mukaisia elokuvateatterimaisia elämyksiä (ellei sitten katseluetäisyys satu olemaan alle 1,5m). Taulutelevisioiden sijaan myymmekin videoprojektoreja (ns. videotykki), koska niillä saa helposti ja edullisesti valtavan suuren teräväpiirtokuvan!

Koska olemme erikoistuneet alan laitteisiin, niin meiltä saat myös ainutlaatuisen asiantuntemuksen avuksesi oikeanlaisen kotiteatterilaitteiston hankkimiseen ja asentamiseen. Olit sitten päivittämässä koko kotiteatteriasi tai hankkimassa vain yhtä laitetta kotiteatteriisi, niin asiakaspalvelumme palvelee sinua erittäin mielellään (soita 03 4102 3840 tai mailaa info(a)valkokangas.net, voit myös käyttää yhteydenottolomaketta).

Pikalinkit tärkeimpiin tuotteisiin

Asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa mielellään sinua oikeiden tuotteiden valitsemisessa. Kotiteatteri sisältää yleensä ainakin seuraavat laitteet:

Lisäksi saatat tarvita joitakin tarvikkeita, kuten: