Korisi on tyhjä.

Tuotehaku

Tuoteryhmät

Suomen Verkkomaksut

Yhteydenottolomake

Kotiteatteri avaimet käteen

Kerro meille tilan koko ja budjettisi me hoidamme loput!

1) Yhteydenottolomake

Kerro viestissä tilan pituus ja leveys sekä korkeus. Tärkeä tieto on myös tilan pimennettävyysmahdollisuudet. Lisäksi budjettihaarukka auttaa meitä valitsemaan sinulle hintaluokkansa parhaat laitteet. Mikäli haluat liittää pohjapiirustuksen mukaan niin se onnistuu kun laitat viestin meille sähköpostilla osoitteeseen info@valkokangas.net 

2) Me kartoitamme ja suosittelemme ilmaiseksi* sinulle sopivan kotiteatteripaketin ja lähetämme ehdotuksen siitä sinulle sähköpostitse.

Mikäli haluat, me rahoitamme sinun hankintasi aina 6 000€ asti huippuedullisella osamaksujärjestelmällä. Tutustu meidän osamaksujärjestelmään tästä.

3) Asennamme laitteet sinulle mielellämme käyttövalmiiksi ja opastamme niiden käytössä. Asennustyömme on kotitalousvähennyskelpoista siksi on erittäin kannattavaa ja järkevää asennuttaa koko paketti käyttövalmiiksi. Kotitalousvähennys on 45% työstä tai 2 000€ per henkilö taloudessa.

*Tämä palvelu on tarkoitettu ainoastaan loppuasiakkaille jotka ovat ostoaikeessa.

Mikäli haluat suunnitelman kilpailutusta varten tai mitä tahansa muuta käyttöä varten kuin ostoaikeisiin niin autamme mielellämme siinä maksua vastaan. Otathan silloin yhteyttä osoitteeseen info (a) valkokangas.net