Korisi on tyhjä.

Tuotehaku

Tuoteryhmät

Suomen Verkkomaksut

Kotiautomaatio

Valkokangasnet Oy on virallinen Control4 -kotiautomaatiojärjestelmien toimittaja!

Me tarjoamme ohjauksen kokonaisratkaisuja kotiin ja yrityksille. Kotiautomaation kokonaisratkaisuun kuuluu suunnittelu, speksaus ja toteutus avaimet käteen periaatteella. Control4 -ohjausjärjestelmällä voit ohjata turvallisesti ja huippukätevästi kaikkia kodin tai yrityksen eri osa-alueita kuten valaistusta, audio - ja videolaitteita, ilmanvaihtoa, lämmitystä, turvavalvontaa ja käytännössä mitä tahansa muuta. 

Mikäli sinulla on saneeraus tai uudiskohde meneillään niin teemme mielellämme sinulle tarjouksen kokonaispaketista tai osapaketista jota voi laajentaa. Ota mukaasi pohjapiirustus niin pääsemme heti alkuun tai sovi kartoituskäynti kotiisi.

Pienimmillään ohjaus rajoittuu yhden tilan kotiteatterikokoonpanon ohjaukseen tai yrityksissä yhden neuvottelutilan ohjaamiseen. Älä epäröi kysyä lisää: tapio@valkokangas.net tai  03 4102 3840
Tutustu Control4 -järjestelmän mahdollisuuksiin  valmistajan esittelyvideoiden avulla tai katso alla oleva esittelyvideo Contro4 -taloautomaatiomahdollsuuksista.

 

 

Tervetuloa tutustumaan Control 4 järjestelmään myymäläämme Viialaan! 

Varustelimme demotilamme Control 4 -kotiautomaatiojärjestelmällä kotiteatterien kuvan - ja äänentoiston ohjauksella, valo-ohjauksella sekä muilla tarpeellisilla osa-alueilla jotta asiakkaamme voisivat käytännössä nähdä järjestelmän toimivuuden.

Mikäli asut pääkaupunkiseudulle niin pääset tutustumaan Control4 -kotiautomaatioon Suomen maahantuojan tiloissa Vantaalla. Sovi esittelyaika kanssamme niin järjestämme tutustumis -ja suunnittelutapaamisen.