Korisi on tyhjä.

Tuotehaku

Tuoteryhmät

Suomen Verkkomaksut

Kotiteatteri

Hanki laadukas kotiteatteri

- helposti ja lompakolle sopivasti!

Kotiteatteri -sanan käsitetään usein tarkoittavan esim. pelkkää soittimella varustettua 5.1 -kaiutinjärjestelmää. Todellisuudessa nämä ovat pelkkiä markettien markkinointikikkoja; kotiteatteri tarkoittaa paljon muutakin. Se on kotona oleva tila tai huone, jonka kuva- ja äänimaailma on mahdollisimman elokuvateatterimainen. Linkki: Lisää tietoa kotiteattereista (Wikipedia)

Toteuta kanssamme kotisi kuva -ja äänentoisto, helposti 

Valkokangasnet Oy on erikoistunut kotiteatteriratkaisujen ja -tarvikkeiden myyntiin ja asennukseen. Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua avaimet käteen -periaatteella joko yksittäisen tilan AV- varusteluun tai koko kodin ja sen ympäristön AV-toteutukseen. 

Toteutus kanssamme on jouhevaa sillä meillä on ratkaisut kaikkiin mahdollisiin tiloihin mihin voi tehdä kotiteatterin olipa se olohuone, dedikoitu kotiteatteri, terassi, piha, 'palju' tai bussi. Olemme tehneet toteutuksia em. tiloihin sekä muihin sen verran erikoisiin tiloihin että uskallamme väittää ettei mikään hätkäytä ja löydämme aina oikeat tuotteet ja oikean toteutustavan mihin tahansa tilaan.

Tarjoamme suunnittelupalvelua ja olet myös tervetullut myymäläämme jossa voit myös nähdä useita tuotekokonaisuuksia joissa on 4K tai Full HD -projektoreita,  valkokankaita sekä pinta että uppoasennettuna, äänentoistolaitteita sekä kotiautomaatiota. Valitsemme sinulle varmasti oikeat ja yhteensopivat tuotteet juuri sinun tilasi mukaan. Toimitamme tuotteet suoraan ovellesi ja asennamme ne käyttövalmiiksi sinulle sekä opastamme niiden käytössä tarvittaessa.

Tilaa ilmainen etäsuunnitelma ja suunnittelukäynti

Suunnittelu on välttämätön askel hyvään toteutukseen siksi haluamme nähdä tilan kuvissa ja paikan päällä. Sen avulla varmistamme oikeat tuotevalinnat, kartoitamme akustointitarpeen ja suunnittelemme asennuksen. Etäsuunnittelu on ensimmäinen keino saada kokonaisvaltainen käsitys tilasta joten aloita aina siitä. Lähetä myyntitiimillemme info@valkokangas.net pohjapiirustukset tilasta tai kokonaisuudesta ja kerro toiveesi. Me kartoitamme toteutuksen ja teemme alustavan ehdotuksen sekä kerromme mikä tulisi olla budjettiluokka kyseiseen toteutukseen. Mikäli sinulla on tiukka budjetti niin tuo se heti esille jotta saisimme tarkan käsityksen kokonaisuudesta. 

Suunnittelukäynti toteutetaan kun asiakas on hyväksynyt  etäsuunnitelman.

Ilmainen suunnittelu edellyttää että asiakas vie projektin kanssamme alusta loppuun meidän kanssa ja meidän tuotteilla ja ohjeilla. Asiakas voi päättää sitoutuuko tähän alustavan etäkartoituksen jlk.

Lukuisat asiakkaamme ovat olleet erittäin tyytyväisiä tähän ratkaisuun. Ja koska mutkia tulee aina matkan varrella niin meidän kanssa on helppoa hoitaa ne kuntoon. Meidän johtava ajatus on saada toimiva ratkaisu ja pysyvä asiakassuhde siksi meillä ei koskaan ole 'perävalotakuuta' vaan asiat viedään ammattimaisesti läpi.

Tämä on ainoa keino varmistaa ettei mikään mene mönkään. Mikäli et halua sitoutua tähän, niin tarjoamme konsultointia, jolloin autamme sinua viemään projekttisi läpi haluamallasi tavalla, mutta opastamme laitevalinnassa ja toteutuksessa sekä tarvittaessa valvomme projektin läpivientiä. Konsultointihinta on 60€/h ja matkakulut 39€/h + km korvaus.

 

Pikalinkit tärkeimpiin tuotteisiin

Asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa mielellään sinua oikeiden tuotteiden valitsemisessa. Kotiteatteri sisältää yleensä ainakin seuraavat laitteet:

Lisäksi saatat tarvita joitakin tarvikkeita, kuten: