Korisi on tyhjä.

Tuotehaku

Tuoteryhmät

Suomen Verkkomaksut

Kotiteatteritoteutuksia

Videotykki olohuoneeseen tyylikkäästi ja huomaamattomasti

Esittelimme asuntomessuilla 2017 omaa tuotettamme jossa projektori integroidaan projektoritason sisälle. Ratkaisu on erittäin tyylikäs ja asennus todella huomaamaton. Tämä on ylivoimaisesti sisutuksellisin ratkaisu videotykille olohuoneeseen mitä olemme nähneet missään. Projektoritaso on valmistettu käsityönä Suomessa ja sitä saa mittatilaustyönä halutun kokoisena tai valmiina tuotteena. Tason lasit ovat tummia jotta niiden taakse kätkeytyvä tekniikka olisi huomaamaton. Projektoritaso asennetaan seinälle mutta jos toiveena on laittaa se lattialle niin sekin onnistuu. 

Sopivan projektorin valinta

Tässä tapauksessa videotykkinä toimi Optoma GT5500, mutta koska laser-projektorit ovat yleistymässä niin se on ns. ikuinen ratkaisu sillä laser-projektorissa valolähteenä toimii laser eikä perinteinen elohopealamppu joten lampunvaihtoa ei tarvitse pähkäillä enää ikinä. 

Minkälainen valkokangas?

Valkokankaita tuollaiseen integraatioon saa monenlaisia. Kuvassa on Grandview, ääntäläpäisevä 77'' kiinteäkehyksinen valkokangas eli screeni jonka taakse kätkeytyy THX- sertifioitu KEF 2.1 -kaiutinjärjestelmä jota voi tarvittaessa laajentaa täysimittaiseksi 5.1 kotiteatterikokonaisuudeksi. 

Mikäli tila on erittäin valoisa ja ohjelmistoa katsotaan päivisin, niin silloin on syytä ottaa valoa poistava valkokangas ja laittaa kaiuttimet valkokankaan sivuille ja alle (koska se ei ole ääntä läpäisevä valkokangas).

Tilaan sopiva äänentoisto

Äänentoisto kannattaakin toteuttaa oman tilan mukaan mutta tunnustamme että KEF-uppokaiuttimet soivat upeasti joten sitä vaihtoehtoa kannattaa harkita tosissaan. Ja niiden upotussyvyys on tosi maltillinen. Tässäkin tapauksessa asiakkaalla on normaali kipsilevy väliseinä johon laitettiin KEF Ci4100QL-THX -kaiuttimet sekä järeä KEF Ci3160RLb-THX subbari jonka teholähteenä toimii erillsivahvistin KEF KASA. Ratkaisu on tosi huomaamaton mutta samalla järeä ja ennen kaikkea kustannustehokas sillä kaiuttimen hinta on vain 469€/kpl. Toki mahdollisuuksi on lukuisia ja siksi kannattaa kysyä meiltä vinkkiä oman tilaan sopivasta äänentoistosta.

Kiinostuitko, ota yhteyttä

Mikäli kiinnostuit tästä ratkaisusta niin tilaa ilmainen projektisuunnitelma ja toteutus joka sopii teidän tiloihinne. Laita otsikoksi Projektoritaso. Suunnittelemme ja toteutamme mielellämme teille sopivan kokonaisuuden. Lue lisää toimintatavastamme toteuttaa projektit.

Projektoritason yleiskuva ilman päällylasia.

Projektoritaso jossa lasit paikallaan.