Korisi on tyhjä.

Tuotehaku

Tuoteryhmät

Suomen Verkkomaksut

Videotykin asennus

Ohjeita ja vinkkejä videotykin asentamiseen sekä asetteluun

Asennusohjeet

Muista ainakin nämä muutamat perussäännöt videotykin asetteluun liittyen:

  • Videotykin kuvaa ei kannata heijastaa niin, että selän takaa tulee muuta valoa
  • Videotykki kannattaa aina asettaa mahdollisimman suoraan kohti valkokangasta (ei kallistusta), sillä digitaaliset säädöt (kuten keystone-korjaus) huonontavat poikkeuksetta kuvanlaatua
  • Asettelua helpottaa sellaisen videotykin valitseminen, jossa on laajat säätöominaisuudet linssille (lens shift)
  • Vältä valon kohdistumista itse heijastuspintaan; mitä enemmän hajavaloa heijastuspintaan kohdistuu, sitä haaleampi kuvasta tulee. Toisaalta jopa suhteellisen valoisassa tilassa voidaan nauttia hyvästä kuvasta, jos heijastuspintaan ei kohdistu mistään suunnasta ylimääräistä valoa
  • Älä heijasta videotykin kuvaa maalatulle pinnalle; ongelmana voi olla mm. hotspot, moiré ja värien vääristyminen. Paljon keskustelupalstoilla mainostetut ns. "valkokangasmaalit" (kuten H499) eivät enää sovellu nykyaikaisille videotykeille. Harva myöskään onnistuu maalaamaan pintaa kotikonstein tarpeeksi tasaiseksi, jotta Full HD -kuva saisi arvoisensa heijastuspinnan. Tai jos maalattu seinä on ainoa vaihtoehto, niin älä suotta osta kovin kallista projektoria.

Annamme mielellämme tarkempia ohjeita videotykkisi asentamiseen ja siihen tarvittavien tarvikkeiden valitsemiseen puhelimitse (03 4102 3840) tai sähköpostitse (info[a]valkokangas.net).

Voit myös lukea tarkempia ohjeita videotykin asentamiseen Videotykki.netistä.

Asennuspalvelu

Tarjoamme myös asennuspalvelua edulliseen hintaan. Ota yhteyttä!

Suunnittelupalvelu

Tarjoamme asiakkaillemme maksuttoman suunnittelupalvelun, jossa käymme perusteellisesti läpi kaikki av-alaan liittyvät tarpeenne ja teemme faktoihin perustuvan suunnitelman. Suunnitelma on helposti ymmärrettävä ja siitä selviää kaikki projektiin liittyvät kustannukset. Ota yhteyttä!