Korisi on tyhjä.

Tuotehaku

Tuoteryhmät

Suomen Verkkomaksut
BOSSCOM HDMI 1.4 20m

BOSSCOM HDMI 1.4 20m

BOSSCOM HDMI 1.4 20m

Suurenna klikkaamalla

Kysy lisää tuotteesta
Hinta
189,00 €
Saatavuus
Varastossa
Käyttäjien arvostelu
Määrä
kpl
Bosscom HDMI – kaapeli 1.4 V 1080P on korkealaatuinen digitaalinen A/V - kaapeli joka on suunniteltu korkeiden HDMI standardien mukaan ... Lue tarkemmat tiedot

Bosscom HDMI – kaapeli 1.4 V 1080P on korkealaatuinen digitaalinen A/V - kaapeli joka on suunniteltu korkeiden HDMI standardien mukaan ja siinä on elinikäinen valmistusvirhetakuu.

HUOM!! Omien testiemme mukaan ei toimi moitteettomasti 3D-kuvalla, vaikka valmistaja näin lupaakin. Eli suosittelemme vain perinteiselle Full HD-kuvalle.

Tanskalainen Bosscomin valmistaja on tunnettu myös Bang&Olufsenin järjestelmien johdotusvalmistajana.

Bosscom vastaa täydellisesti Full HD teräväpiirtokuvan asettamiin vaatimuksiin ja on yhteensopiva kuljettamaan kaikkea teräväpiirtomultimediaa. Se tarjoaa loistavaa suorituskykyä ja hyvää vastinetta rahalle. Se välittää kirkkaan, terävän ja yksityiskohtaisen kuvan tarkalla väriavaruudella ja luonnolisella kontrastilla. Ääniala on digitaalisella audiopuolella erittäin puhdas.

HDMI - kaapelissa käytetyt materiaalit ovat halogeenivapaita ja takaavat erittäin pitkäkestoisen toiminnan niin mekaanisesti kuin sähköisesti. Nämä HDMI – kaapelit ylittävät kaikki jyrkimmätkin HDMI – asetukset. Lisäksi ne ovat valmistettuja HDMI kattojärjestön valvontalisenssin alaisuudessa. Nämä HDMI – kaapelit ovat varustettuja irroitettavalla liittimellä helpottaakseen kaapelivetoja putkissa. Putkivetoa varten tarvitaan tilaa väh. 21mm.

 

Tuotekoodi
bosscom-hdmi-20m