Korisi on tyhjä.

Tuotehaku

Tuoteryhmät

Suomen Verkkomaksut
Panasonic 3D-aktiivilasit M-koko Smart VIERA 3D-televisioihin

Panasonic 3D-aktiivilasit M-koko Smart VIERA 3D-televisioihin

Panasonic 3D-aktiivilasit M-koko Smart VIERA 3D-televisioihin

Suurenna klikkaamalla

Kysy lisää tuotteesta
Hinta
95,00 € 190,00 €
Saatavuus
Varastossa
Käyttäjien arvostelu
Määrä
kpl
HUOM! Panasonic 3D -aktiivilasit M-koko Smart VIERA 3D -televisioihin. (ei sovi projektoreihin) TY-EW 3D 3 mallinimeä kantavat lasit voi ladata ... Lue tarkemmat tiedot

HUOM! Panasonic 3D-aktiivilasit M-koko Smart VIERA 3D-televisioihin. (ei sovi projektoreihin)

TY-EW3D3 mallinimeä kantavat lasit voi ladata äärimmäisen nopesti ja niissä on huomattavasti kirkkaampi kuva, mikä on todellinen edistysaskel 3D-maailmaan siirtyessä.

Lasit painavat vain 26 grammaa, joten ne ovat todella kevyet. Laseissa on sisäänrakennettu ladattava akku, joka täyteen ladattuna antaa laseilla vaikka 25 tunnin yhtämittaisen katseluelämyksen. Latausaika on noin 30 minuuttia. Ja jos unohdit ladata lasit, niin ei hätää: Kahden minuutin pikalatauksella saat 3 tuntia katseluaikaa!

Miksi kannattaa ostaa nämä 3D - lasit?

3D - kuvaa katsottaessa merkittävä osa kuvan valosta ei läpäise 3D - lasien linssejä jolloin kuvan värit haalistuvat tai vääristyvät, kokonaiskuvan kirkkaus heikkenee ja 3D - efekti tuntuu laimeamalta.

Panasonic 3D - laseissa on panostettu paljon näihin seikoihin.

Lasien linssit ovat erikoismateriaalia joka värinsä ja rakenteensa ansiosta päästää huomattavasti enemmän valoa läpi jolloin värimaailma, kontrasti sekä syvyys paranevat merkittävästi tuottaen laadukkaampaa kuvaa sekä realistisempaa 3D efektiä.

Panasonic 3D - lasien suljinaikataajuus on tuplattu eli se on 240 Hz mikä on tuplanopeus verrattuna tavallisiin 3D - laseihin. Tämä puolestaan vähentää katseluväsymystä sekä parantaa kuvanlaatua sulavalla toistolla.

Lasien istuvuuteen on panostettu merkittävästi sekä muotoilulla jolloin kaikki joilla on silmälasit voivat nauttia enemmän mukavuudesta että kokovaihtoehdoilla jolloin koko perhe voi nauttia 3D - elokuvista.

Koska nämä lasit ovat ladattavia niin säästät sillä rahaa kun ei tarvitse ostaa paristoja ja säästät sillä myös ympäristöä.

Tuotekoodi
panasonic-3d-ty-ew3d3-m