Korisi on tyhjä.

Tuotehaku

Tuoteryhmät

Suomen Verkkomaksut
Genelec G Five (1kpl) musta

Genelec G Five (1kpl) musta

Genelec G Five (1kpl) musta

Suurenna klikkaamalla

Kysy lisää tuotteesta
Hinta
1 780,00 €
Saatavuus
Saatavilla
Käyttäjien arvostelu
Toimitusaika
3pv
Määrä
kpl
Genelec G Five on kaksitie aktiivikaiutin joka on varustettu täydellä toistoalueella. G Five on Genelecin G-sarjan suorituskykyisin kaksitiekaiutin. Alle 35 ... Lue tarkemmat tiedot

Genelec G Five on kaksitie aktiivikaiutin joka on varustettu täydellä toistoalueella. G Five on Genelecin G-sarjan suorituskykyisin kaksitiekaiutin. Alle 35 hertsiin ulottuva bassotoisto ja suuri maksimiäänenpaine tekevät siitä erinomaisen valinnan kriittiseen kuunteluun keskikokoisissa tiloissa. Käytännölliset akustiset säädöt mahdollistavat kaiuttimien toiston sovittamisen erilaisiin akustisiin ympäristöihin. Käyttämällä tarjoamamme 6kk korotonta ja kulotonta osamaksua saat taämän tuotteen 297€/kk.

Tarkka kuva edestä
Tarkka kuva takaa

Käyttöohjeet (ja tarkat vertailukelpoiset tekniset tiedot s. 10)


Kuten kaikki Genelecin G -sarjan kaiuttimet, myös G Five on tehty yhteistyössä muotoilija Harri Koskisen kanssa ja se on varustettu kehittyneellä Directivity Control Waveguide™ (DCW™) -suuntaimella, virtausteknisesti optimoidulla refleksiputken rakenteella ja akustisesti jäykällä alumiinikotelolla. Kotelorakenteen lujuuden viimeistelevät kulutusta kestävä maalipinta ja akustisesti läpinäkyvät, mutta vahvat kaiutinelementtien suojaverkot. Erittäin pienisäröiset kaiutinelementit, oikein mitoitetut 150/120 watin vahvistimet ja tarkoin suunnitellut aktiivijakosuotimet täydentävät kokonaisuuden. Yliohjauksen suojapiiri ja monipuoliset akustiset säätimet kuuluvat vakiona G Fiven varustukseen. G Five on helposti sijoitettavissa eri paikkoihin. Sen takapaneelissa on esim. kierteet seinä- tai kattotelinettä varten.

Huolellisesti suunnitellut jyrkät jakosuotimet syöttävät signaalia erittäin matalasäröisiä kaiutinelementtejä varten varta vasten suunnitelluille vahvistimille. Yliohjauksen suojapiiri ja monipuoliset akustiset säätimet kuuluvat G Fiven vakiovarusteisiin. ISS (Intelligent Signal Sensing) ominaisuus varmistaa sen, että virrankulutus pysyy mahdollisimman pienenä silloin kun kaiutin ei ole käytössä. Automaattisesti Standby –tilaan mentyään kaiuttimen virrankulutus on alle 0.5W.

Jokaisen G Fiven mukana toimitetaan Iso-Pod™(Isolation Positioner/Decoupler™) -pöytäjalusta joka eliminoi äänenvärittymät eristämällä kaiuttimen pinnasta jolle se on asetettu. Iso-Pod™ mahdollistaa helposti myös kaiuttimen akustisen akselin suuntaamisen kohti kuuntelijaa. Lisäksi paketti sisältää virtajohdon 1.8m Kaiuttimen takuu on 2 vuotta. 

Kaiutinelementit
Basso 8"
Diskantti 1" metallikalotti
Taajuusvaste vapaakentässä 35 Hz - 21 kHz (-3 dB)
Vahvistinteho /kanava
Basso 150 W
Diskantti 120 W
Kaiuttimen mitat (K x L x S)
mm 452 x 286 x 278 mm (korkeus Iso-Pod™)
Kaiuttimen paino 12,7 kg

Miksi ostaa meiltä?

Ostaessasi meiltä saat loppuun asti mietityt ratkaisut

  • Kokonaisvaltainen etäkartoitus tai kotikäynti. Lue lisää...
  • Asennuspalvelu käytönopastuksella ja tekninen tuki. Kysy hintaa.
  • Kätevä osamaksu, 6kk korottomasti ja kuluttomasti. Lue lisää...

 

Tuotekoodi
genelec-g-five-mustaq