Korisi on tyhjä.

Tuotehaku

Tuoteryhmät

Suomen Verkkomaksut
Cornered Audio C5 kulmakaiutin

Cornered Audio C5 kulmakaiutin Tämäkin tuote on esillä myymälässämme!

Hinta
450,00 €
Saatavuus
Varastossa
Käyttäjien arvostelu
Määrä
kpl
Cornered Audio C5 on kaiutin vaativampaan musiikin kuunteluun tai kotiteatteri käyttöön joka toteutetaan sisustuksen ehdoilla. Tässä kaiuttimessa on upea ulkonäkö ... Lue tarkemmat tiedot

Cornered Audio C5 on kaiutin vaativampaan musiikin kuunteluun tai kotiteatterikäyttöön joka toteutetaan sisustuksen ehdoilla. Tässä kaiuttimessa on upea ulkonäkö ja sisustuksellisuus sekä erittäin vakuuttava äänentoisto.

C5 on suunniteltu toimimaan kulmaan sijoitettuna, jossa se sulautuu ympäristöönsä ja istuu sisustukseen huomaamattomana elementtinä. Se on rakennettu korkeatasoisista komponenteista. Esim. maailmankuulut Peerless kartiot pitävät huolen riittävän syvästä bassotoistosta. Jäykkä, alumiininen kotelo auttaa pitämään äänen puhtaana. Johdot tulevat nurkasta kaiuttimen läpi ja menevät näin täysin piilossa etupuolelle sijoitetuihin terminaaleihin ja magneettikiinnitteisen suojaverkon alle. Kaiutin asennetaan ilman erillisiä telineitä suoraan seinän ja katon tai kahden seinän väliseen kulmaan. Asennuksesta tulee automaattisesti todella siisti ja viimeistelty. Kaiutin voidaan siis sijoittaa katonrajaan tai kääntää pystysuuntaan ja laittaa nurkkaan. Kaikki toimii!

Kaiuttimen väreinä on musta, alumiinin harmaa tai valkoinen.

Tekniset tiedot:

Bassoelementti: 5,25" + 5,25" passiivielementti
Diskantti: 1" silkkikalotti
Impedanssi: 8 ohm
Taajuusvaste 59 - 25000 Hz
Max äänenpainetaso: hetkellinen 114dB, jatkuva.108dB
Herkkyys 88 dB / 1W, 1m
Tehonkesto, IEC268: 100 W (hetkellinen:400 W)
Runkomateriaali: Alumiini
Mitat: 434x211x137mm
Paino 4,1 kg

Tervetuloa myymäläämme näkemään ja kuulemaan miten C5 soi!

Cornered.dk

 

 

 

Tuotekoodi
cornered-audio-c5