Korisi on tyhjä.

Tuotehaku

Tuoteryhmät

Suomen Verkkomaksut
100'' valmis kuvapaketti valoisaan tilaan

100'' valmis kuvapaketti valoisaan tilaan

Hinta
3 790,00 €
Saatavuus
Saatavilla
Käyttäjien arvostelu
Toimitusaika
2pv
Määrä
kpl
Projektoriratkaisu valoisaan tilaan 100 tuuman kuvalla ja vain murto-osa hinnalla 100'' TV hinnasta. Mikä parasta niin projektori on asennusvapaa, koska ... Lue tarkemmat tiedot

Projektoriratkaisu valoisaan tilaan 100 tuuman kuvalla ja vain murto-osa hinnalla 100'' TV hinnasta. Mikä parasta niin projektori on asennusvapaa, koska se sijoiteaan TV-tasolle. 

Tuotepaketin valkokangas on huikea tuote, joka ratkaisee kaikki valoisan tilan ongelmat poistamalla muualta kuin tykistä tulevan valon. Näin voit nauttia laadukkaasta kuvasta valoisuudesta riipumatta. Tämä valkokangas nelinkertaistaa kontrastin verrattuna noraaliin kankaaseen, joten kuva on henkeäsalpaavan upea. (tuotekuvat ovai aidosta tilanteesta eikä niitä ole jälkikäsitelty).

Valkokangas on kiinteäkehyksinen valkokangas, jossa on mustaksi maalatut metallikehykset. Kehykset ovat vain 1.1cm paksut. Kangasmateriaali on tumman harmaata, optista materiaalia ja kankaan voit ripustaa seinälle kiinnikkeillä (mukana) tai vaijereilla kattoon (ostettava erikseen rautakaupasta). Tämä huikean sisustuksellinen tuotepaketti on vaivaton asentaa ja erinomainen ratkaisu tämän päivän tilatarpeisiin. Tule tutustumaan myymäläämme tuotepakettin.

Kuvan koko on 100'' eli 221,4 x 124,5cm ja projektorin uloin paneeli asettuu silloin 56cm päähän seinästä. Kankaan alareuna on tällöin 22.5cm linssin yläpuolella.

Kotiteatteri tuotepaketin ympärille

Voit rakentaa tämän setin ympärille tosi mukavasti myös kokonaisen kotiteatterin. Suosittelemme, että arvioit mikä on pääasiallinen käyttötarve esim. Netflix, pikkukakkonen tai BD-levyt. Silloin voit tietää minkä verran kaiuttimia täytyy hankkia. Suoratoistopalvelut tarjoavat 5.1-monikanavaäänentoistoa ja tv-lähetykset 2.0 eli stereo, jolloin tarvitset vain kaksi kaiutinta tai jos haluat lisäpotkua niin lisäksi subbari. Mikäli katsot levymateriaalia niin silloin on järkevää harkita laajempaa minikanavaäänentoistoa kuten 7.1 tai jopa Dolby Atmosta eli 7.2.4 järjestelmää. Alla on paketit, joita suosittelemme em. vaihtoehtoihin.

Äänentoisto TV-lähetyksiin 2.1
Äänentoisto suoratoistopalveluihin 5.1 
Äänentoisto parhaaseen skenaarioon 7.2.4 

Tuotepaketti koostuu seuraavista tuotteista:

Optoma GT5500

Valoa poistava optinen kangas

 

Katso esittelyvideo alta tai klikkaa linkki uuteen ikkunaan.

 

 

 

 

Tuotekoodi
kuvapaketti-100-olohuone