Korisi on tyhjä.

Tuotehaku

Tuoteryhmät

Suomen Verkkomaksut
DNP Business Classic - 100 tuuman näyttöratkaisu

DNP Business Classic - 100 tuuman näyttöratkaisu Tämäkin tuote on esillä myymälässämme!

DNP Business Classic - 100 tuuman näyttöratkaisu

Suurenna klikkaamalla

Kysy lisää tuotteesta
Hinta
11 780,00 €
Saatavuus
Saatavilla
Käyttäjien arvostelu
Määrä
kpl
Dnp LaserPanel Business Classic on 100 tuuman näyttöratkaisu joka toimii valoisissa tiloissa ja toisin kuin perinteinen näyttö se ei heijasta ... Lue tarkemmat tiedot

Dnp LaserPanel Business Classic on 100 tuuman näyttöratkaisu joka toimii valoisissa tiloissa ja toisin kuin perinteinen näyttö se ei heijasta valolähteitä kuten lamppuja tai ikkunavaloa jolloin kuva on joka puolella matta ja sitä on mukavaa katsoa joka kulmasta. Katso esittelyvideo.

Tarjoamme DNP Busines Classic All in one ratkaisuna kokoustiloihin tai neuvotteluhuoneeseen.

Se koostuu 100 tuuman valkokankaasta joka poistaa kaiken ympäröivän valon sekä Full HD laser projektorista. Siksi se on nimeltään DNP LaserPanel. Sen lisäksi projektori on integroitu valkoisen seinäkaapiston sisään jolloin kaikki tekniikka on piilossa.  Tuote on valmistettu Tanskassa mikä ja se on erittäin laadukas. 

DNP LaserPanel on 100 tuuman huipputasokas kuvaratkaisu sillä sen kontrasti on huikea, jopa 7 kertaa korkeampi kuin perinteisellä projektorilla ja kankaalla tehty kokonaisuus ja käyttömukavuus on todella hienostunut. Projektorin tuuletusmelu pysyy kaukana kuulijoista ja käynnistyminen tapahtuu lähes välittömästi. Ulkonäöllisesti lopputulos on huikean moderni. Projektori on pois katosta ja koko tila pysyy yksinkertaisena ja siistinä kun johtoja ei mene pitkin tilaa vaan ne ovat nätisti kaapiston sisällä. 

Jotta kaikki toimisi saumattomasti niin Valkokangasnet toimittaa tämän ratkaisun aina langattomalla kuvansiirrolla varustettuna. 

Lähetin yksinkertaisesti liitetään läppäriin tai tablettiin tai puhelimeen ja käyttö alkaa napin painalluksella. Se on täysin ohjelmistovapaa ratkaisu ja lähettimiä tulee mukana 2kpl. Halutessanne lähettimiä voidaan hankkia lisää.  

Sen lisäksi kokonaisuus täydennetään kotimaislla ikonisilla Genelec G One -kaiuttimilla. Kaiuttimet sekä langaton kuvansiirto integroidaan kaappiin jolloin kokonaisuus pysyy minimalistisena. Kaiuttimet sijoitetaan nerokkaasti kangasovien taakse kaapistoon. Näin ollen tilanne säilyttää arvokkuutensa ja siistin ilmeen.

 

 

 

Optiot

Tarjoamme optiona videoneuvottelujärjestelmää täydentämään kokonaisuutta. Järjestelmässä on moottoroitu kamera useilla muistipaikoilla sekä mikrofoni/kaiutinyksikkö. Se liitetään yksinkertaisesti USB-porttiin tietokonessa ja käyttö alkaa.

Hinta 335€/kk alv 0%

DNP Business Classic kokonaisuus kannattaa hankkia vuokraleasingilla tai leasingilla. Tällöin kokonaisuuden kk erä on 335€/kk alv 0% 36kk sopimuksella. Sopimuskauden lopuksi kokonaisuuden voi lunastaa itselleen. 

Hinta sisältää kokonaisuuden (ei videoneuvottelujärjestelmää) paikalleen asennettuna ja käyttöopastuksella.

Kokonaisuuden kk erä videoneuvottelujärjestelmän kanssa on 355€/kk alv 0%.

Kumpi tahansa kokonaisuuden hinta sisältää laskutuslisän sekä pakollisen vakuutuksen ja perustamiskustannukset. 

Tutustu tuotteeseen

Tuotteen voit nähdä meillä myymälässä esillä ja mikäli kyseessä on isompi tilauserä niin tulemme mielellämme esittelemään tuotetta paikan päälle. Alla oleva video näyttää miten tuote toimii ja miltä se näyttää.

Tuotekoodi
dnp-business-classic-100-tuumaa