Korisi on tyhjä.

Tuotehaku

Tuoteryhmät

Suomen Verkkomaksut
DNP LaserPanel Touch 100''
DNP LaserPanel Touch 100''

Suurenna klikkaamalla

Kysy lisää tuotteesta
Hinta
10 000,00 €
Saatavuus
Saatavilla
Käyttäjien arvostelu
Toimitusaika
15pv
Määrä
kpl
DNP LaserPanel Touch on monikäyttöinen 100'' kosketusnäyttöratkaisu. Sen pääkäyttötarkoitus on toimia kuvalähteenä kokoustiloissa tai opetustiloissa näyttöratkaisuna. Se on erittäin luonnollinen ... Lue tarkemmat tiedot

DNP LaserPanel Touch on monikäyttöinen 100'' kosketusnäyttöratkaisu. Sen pääkäyttötarkoitus on toimia kuvalähteenä kokoustiloissa tai opetustiloissa näyttöratkaisuna. Se on erittäin luonnollinen käytöltään ja korkeatasoinen laadultaan. Se erottuu muista kosketusnäyttöratkaisusta sillä että se toimii valaistuissa olosuhteissa. 

Sillä voidaan näyttää esityksiä täysin valaistuissa tiloissa koska kangaspinta poistaa kaiken hajavalon jopa luonnonvalon, sillä on mukavaa pitää koulutuksia koska se on optimoitu silmäergonomiseksi kirkkaudeltaan ja kontrastiltaan joten mitään katseluväsymystä ei tule vaikka sitä käyttää koko päivän. Koska kuvalähteenä toimii laser projektori niin käyttötunneilla ei ole suurta merkitystä. 

Voit täydentää kokonaisuutta esim videoneuvottelujärjestelmällä ja tietenkin suosittelemme laittamaan äänentoisto siihen.

Tämä järjestelmä asennettuna ja varustettuna äänentoistolla sekä videoneukkarijärjestelmällä ja langattomalla kuvansiirrolla on 350€/kk alv 0% leasingillä.

DNP LaserPanel Touch on aito ammattityökalu yritys ja koulutuskäyttöön. Tuote on näkyvillä meillä myymälässä ja voimme esitellä sitä myös paikan päällä asiakkaan tiloissa. Sovi esittely spostilla.

 

 

DNP LaserPanel Touchia voidaan käyttää myös menestyksekkäästä mainostarkoituksiin ilman kosketusominaisuutta kuten alla oleva tapaus sen näyttää. Tutustu koko tapaukseen tästä. 

Tuotekoodi
dnp-sts-100