Korisi on tyhjä.

Tuotehaku

Tuoteryhmät

Suomen Verkkomaksut
Optoma 3D-lasit + lähetin (aloituspaketti)

Optoma 3D-lasit + lähetin (aloituspaketti)

Optoma 3D-lasit + lähetin (aloituspaketti)

Suurenna klikkaamalla

Kysy lisää tuotteesta
Hinta
149,00 €
Saatavuus
Saatavilla
Käyttäjien arvostelu
Toimitusaika
1pv
Määrä
kpl
Optoma 3D -RF 3D -lasit aloituspakkaus -  uusi muotoilu lisää kestävyyttä ja katselukulmaa. Optoman radiotaajuudella toimivat RF 3D - lasit ovat laadukkain ... Lue tarkemmat tiedot

Optoma 3D-RF 3D-lasit aloituspakkaus - uusi muotoilu lisää kestävyyttä ja katselukulmaa.

Optoman radiotaajuudella toimivat RF 3D - lasit ovat laadukkain valinta kun haluat nauttia puhtaasta 3D kuvasta. Radiotaajuudella toimivien lasien etuna on se etteivät ne ikinä menetä tahdistustaan toisin kuin IR toimiset 3D lasit. Tämä on hyödyllistä kun pelataan pelejä tms.

Lisäksi merkittäviä etuja ovat lasien tarjoama korkeampi kontrastisuhde ja valonläpäisy (kirkkaampi kuva) kuin perinteisillä IR 3D laseilla. Väritoisto on tarkka ja vääristymätön.

Näm 3D lasit ovat yhteensopivat Optoma HD33 sekä Optoma HD83 tykkien kanssa. Radiotaajuuksilla toimivat lasit ovat helppokäyttöiset ja hyvin istuvat. 

Nämä 3D - lasit ovat akkukäyttöiset ja niitä voi ladata USB kaapelilla. Kaapeli tulee mukana paketissa. Tässä paketissa tulee mukana emitteri joka kytketään Vesa - liittimeen Optoma tykkiin ja sen jälkeen voit liittää rajoittamatoman määrän RF toimisia laseja. 

Voit kytkeä yhteen lähettimeen niin monet lasit kuin tarvitset!

Toimii myös vanhemman RF mallin kanssa ristiin!

  • Takuu 12kk
  • One size (sis. 3 erikokoista nenäistukkaa)
  • ZF2100
Tuotekoodi
optoma-3d-rf-system