Korisi on tyhjä.

Tuotehaku

Tuoteryhmät

Suomen Verkkomaksut
Wharfedale Diamond 10.0 pari Blackwood

Wharfedale Diamond 10.0 pari Blackwood Tämäkin tuote on esillä myymälässämme!

Wharfedale Diamond 10.0 pari Blackwood

Suurenna klikkaamalla

Kysy lisää tuotteesta
Hinta
190,00 €
Saatavuus
Varastossa
Käyttäjien arvostelu
Määrä
kpl
WHARFEDALE DIAMOND 10.0 Suositun Wharfedale Diamond 9-sarjan jatkaja Wharfedale Diamond 10 on nyt valikoimissamme. Diamond 10 täydentää hyvin menestynyttä ... Lue tarkemmat tiedot

WHARFEDALE DIAMOND 10.0

Suositun Wharfedale Diamond 9-sarjan jatkaja Wharfedale Diamond 10 on nyt valikoimissamme. Diamond 10 täydentää hyvin menestynyttä 9-sarjaa. Sarjassa on 16 mallia jotka koostuvat viidestä lattia-, kolmesta keski- ja kahdesta takakaiutinmallista. Näitä vielä täydentävät kolme subwoofermallia.

Diamond 10:n muotoilussa on yhdistetty kotelossa klassiset linjat ja moderni selkeäpiirteinen etulevy. Kotelon pyöristykset on toteutettu taitavasti lämpökäsittelyllä.  Tämä tekee kotelosta jäykemmän ja akustisesti vaimeamman.

Sarjan elementtien trimmilevyt ovat alumiinia. Refleksiputket on suunnattu taaksepäin ja liitinpaneeli on mustaksi viimeisteltyä alumiinivalua. Basso- ja keskiäänielementtien rungot on muotoiltu vähentämään heijastuksia. Kaikissa kaiuttimissa on kiiltävänmusta etuosa.

Wharfedale Diamond 10 -sarjan basso- ja keskiäänielementeissä käytetään mustia Kevlar-kartioita. Kartioreunukset on muotoiltu uudelleen sopimaan heijastuksia vähentävään elementtirunkoon. Rakenteessa on myös jäykistyksiä vähentämässä kartioreunuksen resonansseja.

Useita värejä saatavilla. Tilausta tehdessäsi lisää kommentit kenttään haluamasi väri. Cool Maple, Wenge, Blackwood, Cinnamon Cherry, Winter Maple, Walnut Pearl, Rosewood Quilted

Lisäkuvista näet millä väreillä on saatavilla. Valmistajan sivut tässä

  Format Stand Mount
  Bass/Mid Driver 100mm
  Tweeter 25mm
  Suitable Amplifier Power 15 - 75 w
  Nominal Impedance 6 Ω
  A/V Shielded yes
  Sensitivity (1W @ 1M) 86 dB
  Nominal Frequency Range 55-24kHz
  HF Limit (-10dB) 44kHz
  Freq. Fb 55Hz
  Crossover Frequency 2.5kHz
  Dimensions (mm)(H * W * D) 236 * 145 * 168
Tuotekoodi
wharfedale-10-0-blackwood